• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районна патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

Районна патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

2018-05-05

З 03 по 05 травня 2018 року на базі Івано-Благодатненського закладу освіти відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

В змаганнях взяли участь 14 роїв, які представляли навчальні заклади Кіровоградського району.
В перший день відбулося урочисте відкриття та два конкурси – «Впоряд» і «Ватра». Другий день видався не менш насиченим, команди взяли участь у конкурсах: «Смуга перешкод», «Стрільба», «Перетягування линви», «Відун», «Добре діло», а завершився день вечірньою руханкою.
В останній день змагань до закладу завітали представники Червоного Хреста, які провели тренінг з надання першої домедичної допомоги та оцінювали конкурс «Медицина», а також були представники Кіровоградського обласного відокремленого підрозділу ФВСХУ "Цитадель", які представили види військової зброї, дозволили бажаючим приміряти на собі всю військову екіпіровку, каски, маскувальні, протипожежні та водонепроникні костюми, а також діти мали змогу постріляти з пневматичної зброї.
У підведенні підсумків та нагородженні переможців взяли участь перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, голова координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді при ОДА Коваленко Сергій Петрович та голова Кіровоградської районної державної адміністрації Поліщук Алла Іванівна.
У загальнокомандному заліку перемогу здобув рій Івано-Благодатненського НВК, ІІ місце виборола команда Високобайрацького НВК, ІІІ місце - рій Созонівського НВК.
Вітаємо команду Івано-Благодатненського НВК, бажаємо їм гідно представити наш район на обласних змаганнях.
Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi