День розваг

2019-06-10

Пройшов день розваг у таборі. Загонові кімнати перетворились у салони краси, у яких можна було б зробити чудову зачіску, сучасний макіяж і трендовий манікюр. А також працював салон реєстрації дружби та фотосалон. Всі охочі могли зареєструвати свою дружбу та отримати свідоцтво і зробити фото на згадку. З найменшими вихованцями табору була проведена цікава гра у форматі «Категорії – Запитання».

Протягом дня діти із задоволенням грали в настільні ігри: «морський бій», «лото», «дженга», «хрестики-нолики», «ерудит» і «Хто я?».

Заняття у мовній групі було присвячено темі «Погода». Ранок розпочався з веселої пісеньки. За її допомогою пригадали та вивчили нові слова, а також повторили граматичні конструкції. Потім діти працювали в групах, поєднуючи відповідності між малюнками та картками. Завдання виявилось неважким і діти швидко впорались з ним. Наступним етапом було опрацювання прогнозу погоди у Великій Британії та його графічне відображення. Останнім етапом стало створення «Колеса погоди». Діти з задоволенням вирізали, розфарбовували, презентували свої поробки та гралися з ними, повторивши таким чином лексичний матеріал ще раз. Заняття промайнуло швидко і з користю.

Діти були в захваті від фото, макіяжу, зачісок та настільних ігор. З нетерпінням чекають наступного дня в таборі.

Кiлькiсть переглядiв: 275

Коментарi