День Землі

2019-06-12

День Землі у таборі "Сонечко" був насиченим цікавими пригодами.
Вихованці табору відвідали кінотеатр, де переглянули мільтфільм "Секрети домашніх тварин 2". Найбільш запам'ятались герої: Сніжок, Макс, Хлоя, Дюк. Мультфільм веселий та вчить не залишати друзів у біді.
А також створили стінний проект, де вихованці дали обіцянки робити певні речі, задля збереження довкілля: не розкидали етикетки на вулиці, закривати воду, коли чищу зуби... Була проведена екологічна гра ''Дари Землі". Діти з задоволенням виготовляли слайми.
Заняття в мовній групі було присвячено темі "Тварини". Спочатку діти в командах грали в лексмчні ігри " Пригадай тварину" та "Hangman". Саме гра "Hangman" викликала велике захоплення, оскільки діти з усіх сил наманались врятувати чоловічка. Після відпрацювання лексичного матеріалу діти ознайомились з цікавими фактами про тварин і були здивовані тим, що ведмежі пазурі досягають 15см у довжину, а фламінго їдять спеціальний планктон для надання рожевого кольору їх пір'ю. Багато веселощів викликав конкурс скоромовок, переможцю якого дістався солодкий приз. Завершальним етапом стала робота над проектом "Animals: Fact File". Діти ознайомились із готовим проектом від Британської ради та на його основі створили власні розробки про тварин та представили їх на загал.
Наприкінці дня діти поласували смачним морозивом.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi