День мистецтва

2019-06-14

У таборі "Сонечко" відбувся День мистецтва з елементами тренінгу та арт-терапії. Діти розширили свої знання про мистецтво, про себе, про оточуючих. Із великим задоволенням виконували творчі вправи "Очікування", "Знайди своє місце у веселці", "Оживи фігуру", "Чарівні істоти".

А також вихованці табору здійснили подорож до майстерні «Веселі карамелі». В майстерні діти мали змогу стати учасниками подорожі по країні Карамелії та пізнали секрети виготовлення льодяників із візерунком всередині, відвідали заняття карамельного майстер-класу, де навчилися створювати карамельний шедевр власноруч.

Сьогодні в мовній групі на базі пришкільного табору "Сонечко" був "День читання". На початку заняття діти пограли в гру "Моя улюблена книга", висловивши свої вподобання та дізнались про інтереси своїх друзів. Потім вихованці табору дивились мультик "Дівчинка, яка ненавиділа книги". Під час перегляду діти намагались передбачити сюжет, чим були задоволені, якщо вгадували наступні події. Наступне завдання було скласти прислів'я та згадати український еквівалент, таким чином діти розвивали свої знання з фолькльору української та англійської мов. І на завершення вихованці заспівали пісню англійською мовою "Reading".

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi