День тварин

2019-06-18

День у таборі був присвячений захисту тварин. Вихователями табору було проведено захід «Що ми знаємо про братів наших менших?». Діти брали активну участь у конкурсах «Пантоміма», «Знайди друга по нюху», «Згадай пісню про тварин», декламували вірші про домашніх улюбленців, відгадували загадки про тварин.

Кінні прогулянки – унікальний спосіб відмінно відпочити. Покататися на коні – мрія будь-якої людини, яка не боїться цих граціозних тварин. Саме тому вихованці пришкільного табору «Сонечко» відвідали іподром в с.Шостаківка.

Під час оглядової екскурсії діти мали змогу подивитися на коней, прослухати інформацію про усі породи та догляд за ними, а також прокататися верхи. Вихованці дізналися, що при іподромі діє кінно-спортивна школа та проводиться підготовка наїзників з конкуру.

Сьогодні робота мовної групи була присвячена мультфільмам та їх героям. Спочатку діти обговорили, чи цікаво дивитись мультфільми та чому вони можуть нас навчити, а також представили свій улюблений мультик, коротко розповівши сюжет. Наступним етапом була вікторина "Відгадай мультяшного героя". Вікторина викликала велику цікавість у дітей. Вони щиро раділи, якщо відразу вгадували ім'я, та засмучувались, якщо їм це не вдавалось, адже питання були досить складними. Потім діти переглянули мультфільм "Three from Prostokvashino" англійською мовою і побачили вже знайомих героїв з іншого боку. Після перегляду були опрацьовані фрази з мультфільму і розіграні сценки з їх використанням.

Це був надзвичайний день, який приніс неймовірні враження.

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi